BIOLOGIE- FARMACIE, MONITORIZARE CLIMA SI MEDIU

Ziua Pamantului: Monitoarele de calitate a aerului din mediu BlueSky

Monitoarele BlueSky Environmental Air Quality oferă rezultate de încredere pentru a ajuta la protejarea a ceea ce este important în timp ce monitorizează calitatea aerului cu ocazia sărbătoririi Zilei Pământului și în fiecare zi.

Ziua Pământului este o zi specială sărbătorită la nivel mondial pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele de mediu și pentru a încuraja oamenii să întreprindă acțiuni care ajută la protejarea planetei. O problemă care afectează planeta noastră este poluarea aerului și înțelegerea calității generale a aerului planetei noastre; este vital să monitorizăm calitatea aerului din jurul nostru pentru a ne asigura că putem lua măsurile necesare pentru a preveni deteriorarea ulterioară. O modalitate de a face acest lucru este utilizarea monitoarelor de calitate a aerului – Monitorul de calitate a aerului de mediu BlueSky™ de la TSI este un exemplu excelent de astfel de dispozitiv.

BlueSky Environmental Air Quality Monitor este un instrument extrem de precis și fiabil care măsoară și înregistrează diferiți parametri de calitate a aerului, inclusiv PM, CO2, CO, temperatură, umiditate relativă, presiune barometrică și gaze precum CO, CO₂, NO₂, SO₂, O₃ . Este un dispozitiv portabil și ușor de utilizat, care poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior, făcându-l un instrument versatil pentru persoanele fizice, companiile și organizațiile preocupate de calitatea aerului.

Conceput pentru a fi ușor de utilizat, cu o interfață intuitivă, care îl face ușor de utilizat pentru oricine. O caracteristică remarcabilă a monitoarelor BlueSky este capacitatea sa de a măsura cu precizie nivelurile de particule (PM). PM este o componentă majoră a poluării aerului și este cunoscut că cauzează probleme respiratorii și cardiovasculare la oameni. Monitoarele BlueSky măsoară particulele PM2,5 și PM10, care sunt suficient de mici pentru a intra în plămâni și au potențialul de a provoca probleme majore de sănătate.

Monitoarele BlueSky sunt, de asemenea, capabile să măsoare nivelurile de dioxid de carbon (CO2). Nivelurile ridicate de CO2 în spațiile închise pot provoca somnolență, dureri de cap și alte probleme de sănătate. Monitorizarea nivelurilor de CO2 este crucială în special în locuri precum școli, birouri și alte medii interioare în care oamenii petrec perioade lungi de timp în interior. CO2 poate pătrunde în orice clădire sau încăpere prin ferestre, uși sau sisteme de ventilație care nu sunt îngrijite corespunzător în mod obișnuit.

Pe lângă măsurarea parametrilor de calitate a aerului, monitoarele BlueSky pot fi folosite și pentru a colecta și stoca date pentru analize viitoare. Folosind soluțiile software TSI Link™ bazate pe cloud, unde puteți urmări, analiza, stoca și partaja date în timp real, această caracteristică este utilă în special pentru organizațiile care trebuie să urmărească calitatea aerului în timp și să identifice tendințele sau schimbările în calitatea aerului.

Monitoarele BlueSky Environmental Air Quality oferă rezultate de încredere pentru a ajuta la protejarea a ceea ce este important în timp ce monitorizează calitatea aerului cu ocazia sărbătoririi Zilei Pământului și în fiecare zi. Datorită portabilității și versatilității sale, monitoarele BlueSky reprezintă o investiție excelentă pentru persoanele fizice, întreprinderile și organizațiile care sunt preocupate de calitatea aerului și doresc să ia măsuri pentru a proteja planeta.

https://youtube.com/watch?v=uYpHUjfee7g%3Ffeature%3Doembed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *