Parteneri

Colaboram strans cu aceste companii pentru a va aduce cele mai inovatoare si fiabile solutii, in vederea satisfacerii nevoilor si cerintelor dvs. 

partenerii nostri

Suntem dedicati sa construim si sa mentinem parteneriate solide, bazate pe incredere, colaborare si satisfactia clientilor nostri.

COHERENT – Fondata in 1966, compania Coherent este unul din principalii furnizori pe plan mondial de lasere si sisteme laser, destinate atat cercetarilor stiintifice cat si pentru aria industriala.

TSI – Prezenta pe piata mondiala de mai bine de 50 de ani si cu un portofoliul extrem de vast, numarul impresionant de brevete si experianta acumulata recomanda TSI pentru orice aplicatie ce vizeaza analizarea aerosolilor, mecanica fluidelor sau analiza elementala.

Cellink – Cellink ofera bioink-uri premium, bioimprimante si servicii care permit descoperiri critice in cultura de celule 3D, ingineria de tesut si dezvoltarea farmaceutica. CELLINK face parte din familia BICO - o colectie de companii de top din domeniul stiintelor vietii, legate de principiul de bioconvergenta, care aduc solutii inovatoare industriei si cercetarii.

HORIBA Jobin Yvon – Grupul de companii multinationale HORIBA ofera o gama larga de instrumente si sisteme pentru aplicatii, de la cercetare si dezvoltare auto, monitorizarea proceselor si a mediului, diagnosticare medicala in vitro, fabricarea semiconductorilor si metrologie, pana la o gama larga de masuratori stiintifice de cercetare si dezvoltare si QC. Calitatea dovedita si performanta de incredere au stabilit o incredere larg raspandita in marca HORIBA.

Additive Industries - este un producator de sisteme de printare 3D pentru componente metalice de inalta calitate. Compania ofera sisteme tintite specific pietei industriale. Fiind lideri in volumul construit, durabilitate si productivitate, Additive Industries redefineste aplicatiile in industriile aerospatiale, automotive si energetice.

Zygo Corporation - este o companie globala specializata in dezvoltarea si furnizarea de solutii avansate de masurare si instrumentatie optica de precizie. Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, Zygo ofera tehnologii inovatoare pentru aplicatii critice intr-o varietate de industrii, cum ar fi semiconductorii, telecomunicatiile, productia optica, medicina, cercetarea stiintifica si multe altele.

Thorlabs – Compania vine in intampinarea dumneavoastra cu un portofoliu de aproximativ 20.000 de produse, toate concepute si meticulos fabricate pentru a acoperii arii precum: componentele opto-mecanice, componente optice, sisteme de control al miscarii, fibre optice si surse de lumina, sisteme de imagistica, etc.

Picarro – Cu ajutorul tehnologiei brevetate Cavity Ring-Down Spectroscopy (CRDS), compania Picarro a adus un plus tehnologic incomensurabil in analiza gazelor si analiza izotopica. Cu sediul central in Santa Clara, California, Picarro a ajuns sa aiba sisteme instalate in peste 60 de tari, de pe toate cele 7 continente.

Photocentric - este o companie specializata in productia de rasini fotopolimerice si este liderul mondial incontestabil in polimerizarea cu lumina vizibila. In 2014, a inceput calatoria catre imprimarea 3D cu ajutorul ecranelor LCD ca sursa de lumina selectiva pentru a intari fotopolimerul luminii vizibile. Aceasta tehnologie incepe sa schimbe productia de volum mai mare, nu doar fabricarea aditiva. Aplicarea aceastei tehnologie se face intr-o mare varietate de industrii, incepand cu componentele auto, dentare si industriale.

Nanosurf - este o companie de renume in domeniul microscoapelor de forta atomica. Acestia sunt lideri de piata in AFM-uri stiintifice, AFM-uri si STM-uri pentru nanoeducatie, dar si pentru AFM-uri custom-built. Nanosurf ofera o gama larga de produse, acoperind toata plaja de necesitati stiintifice.

laservision – Cu o experienta de peste 40 de ani, compania laservision este una din firmele de renume mondial in domeniul fabricarii ochelarilor de protectie impotriva radiatiilor laser. Avand filiale in Europa si SUA, compania LASERVISION, membra a grupului uvex, deserveste atat aria de cercetare-dezvoltare cat si zona de industrie sau medicala.

ARKU Maschinenbau GmbH – este o companie germana specializata in productia de linii de taiere si indoire a metalelor, cu sediul in Baden-Baden, Germania. Compania a fost infiintata in 1928 si este prezenta la nivel mondial, avand clienti din industria de prelucrare a metalelor din intreaga lume. ARKU Maschinenbau GmbH produce o gama larga de masini si echipamente, inclusiv linii de taiere, linii de nivelare, linii de indoire si sisteme de indoire a metalelor.

Andor - este un lider global in dezvoltarea si productia de camere stiintifice digitale de mare performanta, sisteme de microscopie si spectrografe pentru aplicatii in mediul de cercetare si cel industrial. Printr-un dialog continuu alaturi de clienti si prin munca de echipa, Andor reuseste sa inoveze noi produse pentru a imbunatati lumea in care traim!

ECKOLD -  O companie fondata in 1957 ce ofera echipamente pentru formare la rece a metalelor. ECKOLD este o companie cu un spirit extrem de inovator si un pionier in domeniu. Clientii companiei experimenteaza aceasta atitudine in solutii inovatoare si ingenioase. Calitatea este nucleul constientizarii brandului si este incorporat in toate performantele realizate de ECKOLD.

Stellarnet – Specializata in construirea de spectrometre portabile multicanal, utilziate atat in stiinta cat si in industrie. Atat fiabilitatea cat si configuratia robusta a sistemelor furnizate au propulsat compania intr-o creste vertiginoasa, astfel ca gama de produse disponibila creste de la an si an, deasemenea aria de aplicatii vizate.

Laseral - Laseral Industrial Laser Systems au fost fondate de membrii echipei care au produs prrimul sistem de marcare cu fibra laser in Turcia, devenind varful de lance in specializarea marcarii cu laseri pe fibra, tehnologizarea marcarii cu laser pe fibra si automatizarea acestui sector. Se gasesc aplicatii in marcare laser, taiere laser, sudare laser, gaurire laser si durificare laser sau curatare cu laser.

Euromex – Un producator de renume in industria de microscopie si a instrumentelor optice. Fondata in 1966, Euromex a devenit un furnizor mondial de microscoape biologice si stereomicroscoape. Euromex opereaza in peste 120 de tari prin intermediul distribuitorilor si agentilor. O varietate de clienti, cum ar fi scolile si institutele de cercetare, laboratoarele clinice, precum si o gama larga de clienti industriali folosesc Euromex.

Biotage – este un furnizor global de solutii de separare si purificare a moleculelor organice, inclusiv instrumente si consumabile pentru chimia organica si analitica, precum si produse pentru sinteza organica. Compania se concentreaza pe dezvoltarea si furnizarea de tehnologii inovatoare pentru a sprijini cercetarea, dezvoltarea si productia de noi medicamente, produse chimice si alte produse in diverse industrii. Biotage contribuie la stiinta durabila cu scopul de a face lumea mai sanatoasa, mai verde si mai curata.

Spetec – Compania germana Spetec este specializata in manufactuararea de camere curate de varii dimensiuni. Standardele inalte de calitatea au ajutat aceasta companie tanara sa isi faca simtita prezenta pe piata mondiala doar la cativa ani dupa infiintare.

PUREX – Purex este o comapnie care de peste 30 de ani furnizeaza solutii si sisteme pentru extractie a fumului rezultat in urma proceselor laser si nu numai. Expert mondial in domeniu, Purex este renumit pentru calitatea si fiabilitatea tehnologiilor sale si pentru suportul oferit clientilor.

2B Technologies (2.B Tech) - Compania este dedicata dezvoltarii si comercializarii de instrumente analitice revolutionare pentru masuratori atmosferice si de mediu. 2B este specializata in productia de instrumente miniaturizate pentru masuratori ale ozonului (O3), oxidului de azot (NO), dioxidului de azot (NO2), mercurului (Hg) si altor specii chimice in aer.

Adam Equipment – Incepand cu anul 1972 compania Adam Equipment a furnizat balante de inalta calitate, avand permanent un ritm galopant in imbunatatirea si dezvoltarea de noi sisteme de masura. Cei peste 40 de ani de experienta se regasesc cu usurinta in calitatea si fiabilitatea produselor oferite.

Airyx - este un spin-off al Institutului Heidelberg, Germania, fondat in 2017, care se specializeaza in dezvoltarea si fabricarea dispozitivelor de masura cu inalta precizie si solutii bazate pe spectroscopie optica (DOAS).

APE Angewandte Physik & Elektronik GmbH - este o companie foarte specializata, care a fost lider in diagnosticarea impulsurilor laser ultrascurte si solutiile de conversie a lungimii de unda reglabile din 1992. O companie de top in industria fotonica, renumiti pentru expertiza lor in nisa pulsului ultrascurt.

Azur Light Systems – Companie franceza locata in Pessac, ce produce si comercializeaza sisteme laser cu lungimi de unda noi, sisteme utilizate in cercetare, industrie si medicina.

Bioinicia – O companie cu experienta in domeniul cercetarii, dezvoltarii si al productiei, atat in procesele electrospinning, cat si in procesele de electrospray. Compania are o larga experienta in: dezvoltarea membranelor, a acoperirilor pe baza de micro sau nanofibre (electrospinning), incapsularea ingredientelor functionale, a bioactivatilor, a extractelor naturale si a materialelor biologice (electrospraying).

Carver – Cu o experienta de mai bine de 100 de ani, presele Carver se pot regasi in mai toate laboratoarele de cercetare eficient utilate. Modelul Carver C este recunoscut ca fiind cea mai bina vanduta presa a tuturor timpurilor.

Cimel - Cimel este o companie specializata in productia si dezvoltarea de echipamente de monitorizare a aerului si a calitatii mediului. Compania are sediul in Franta si este recunoscuta pe plan international pentru solutiile sale inovatoare in domeniul monitorizarii climatice si a mediului.

Connect 2 Cleanrooms – Cu o experienta de 16 ani in domeniul dezvoltarii, cercetarii, designului si productiei de camera curate, Connect2cleanrooms are deja un portofoliu de peste 6000 de clienti la nivel mondial . Astazi, inovatiile companiei orientate spre utilizator si tehnologia cleanroom sunt adoptate de industrie ca design functional si inteligent.

Cryogenic – Cu o capacitatea de productie de nivel industrial, Cryogenic ofera platforme de cercetare la temperaturi ultra joase, ajungand pana la 10 mK. Sistemele SQUID, dispozitivele de masurare VSM si multe altele fac parte din vastul portofoliu al companiei Cryogenic.

IDEX Health & Science, LLC - este liderul global in domeniul fluidicii, microfluidicei si opticii din stiinta vietii, oferind clientilor un triplu avantaj prin aducerea la viata a cailor optofluidice cu parteneriate strategice, solutii inovatoare si expertiza dovedita.

Eosense – Este un producator de camere de flux pentru sol si sonde de gaz folosite la masurarea fluxului si concentrarea gazelor de mediu cu continuitate si precizie. Instrumentele Eosense sunt raspandite pe tot globul, oferind performante excelente in conditii provocatoare de teren.

Eksma Optics - este o companie specializata in productia si furnizarea de componente si sisteme optice de inalta calitate. Ofera o gama larga de componente optice, inclusiv oglinzi, lentile, filtre, prisme, ferestre si componente personalizate.

EKSPLA - este un lider global in furnizarea de tehnologii si solutii avansate in domeniul laserilor si sistemelor laser. Compania are o experienta de peste 30 de ani in dezvoltarea si productia de echipamente laser de inalta calitate si este recunoscuta pentru inovatia sa si excelenta in domeniul tehnologiilor laser.

Enspectr – Cu o experienta de peste 20 de ani, compania Enspectr a reusit sa surprinda de nenumarate ori piata de aparatura stiintifica prin dispozitive de mici dimensiuni, dar in acelasi timp de mare performanta. Compania este specializata in manufactuararea de spectrometre Raman si de luminiscenta ce au ca si aplicatii inspectarea bunurilor de larg consum, a produselor medicale, ape si bautiri, s.a.m.d.

European Spectrometry Systems – Companie ESS (European Spectrometry Systems) a fost fondata cu circa 20 de ani in urma, timp in care a reusit sa isi faca simtita prezenta atat pe piata locala din Marea Britanie, cat si in toata lumea. Compania s-a dezvoltat rapid, imbogatindu-si portofoliul de produse considerabil de la an la an.

Everest Interscience – La inceputul anilor 80 compania Everest Interscience a introdus pe piata o gama de produse revolutionare de termometrie non-contact in infra-rosu. De atunci si pana in prezent compania a castigat mai mult de 8 premii nationale si internationale pentru design, miniaturizare si inovatie.

GeoMatrix - este o companie specializata in furnizarea de solutii de monitorizare a mediului inconjurator si a riscurilor naturale. GeoMatrix ofera servicii si echipamente pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv monitorizarea structurilor, monitorizarea scurgerilor de deseuri, monitorizarea nivelului apei si monitorizarea activitatii seismice.

Geometrics - este o companie specializata in dezvoltarea si productia de echipamente geofizice si solutii de inregistrare a datelor pentru industria geofizica. Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, Geometrics furnizeaza instrumente avansate pentru cercetare, explorare si monitorizare a subsolului.

Goodfellow – este o companie care produce si furnizeaza o gama larga de metale, ceramice, polimeri si alte materiale specializate. Aceste materiale sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii, inclusiv cercetare stiintifica, inginerie, fabricare, medicina si tehnologie spatiala. Compania Goodfellow a fost fondata in 1946 si are sediul in Anglia, dar are filiale si agentii in intreaga lume.

Halo Photonics - este o companie specializata in tehnologia lidar (Light Detection and Ranging), care ofera solutii inovatoare pentru monitorizarea si masurarea atmosferei. Compania se concentreaza pe dezvoltarea si productia de sisteme lidar avansate, care utilizeaza tehnologia laser pentru a masura proprietatile aerului si a detecta diferite fenomene atmosferice.

Iris Instruments - este o companie specializata in furnizarea de echipamente si solutii pentru masurarea si monitorizarea resurselor subterane, cum ar fi apa subterana si solul. Compania dezvolta si produce instrumente avansate de masurare geofizica, care permit o evaluare precisa si non-invaziva a caracteristicilor subsolului.

Kinemetrics - este o companie specializata in furnizarea de solutii avansate pentru monitorizarea si analiza miscarilor pamantului si a fenomenelor seismice. Cu o experienta de peste 50 de ani, Kinemetrics este un lider in domeniul instrumentatiei seismice si a tehnologiilor asociate.

Lumibird - cu o experienta de 50 de ani si expertiza in 3 tehnologii-cheie - laseri cu stare solida, diode laser si laseri cu fibra - grupul proiecteaza, produce si comercializeaza laseri de inalta performanta pentru domeniul stiintific (laboratoare si universitati), industrial (fabricatie, aparare, senzori LiDAR) si medical (oftalmologie).

Maestrogen – Cu biroul central in Nevada, SUA, compania Maestrogen s-a impus pe piata mondiala in mod special prin spectrofotometrele manufacturate. De la data infiintarii si pana in prezent Maestrogen a uimit in fiecare an prin numarul mare de sisteme noi puse spre comercializare, fiind recunoscuta ca si o companie cu o crestere vertiginosa.

Menlo Systems – Menlo Systems este o companie tanara, fondata in 2001 pornind ca un spin-off al faimosului Institut Max-Planck. Unul din cei trei fondatori, Ted Hansch, a fost laureat al Premiului Nobel in 2005, iar tehnologia brevetata se regaseste in produsele Menlo. Pe langa acest lucru, partenerii industriali de renume mondial precum ThorLabs, Coherent, Light Conversion si multi altii au ajutat la cresterea rapida a companiei.

Microresist Technology GmbH - este o companie de top in dezvoltarea si productia de materiale avansate pentru micro- si nanostructurare. Ofera o gama larga de fotoadezivi, polimeri si fotopolimeri, precum si produse complementare, destinate aplicatiilor in tehnologia microsistemelor, microelectronica, optoelectronica, micro- si nanotehnologia si alte domenii conexe.

MÖLLER-WEDEL - Cu o experienta de mai bine de 50 de ani in masuratori optice companie este recunoscuta pe plan mondial in primul rand pentru calitatea produselor oferite. Colimatoare, auto-colimatoare, interferometre, goniometre si sisteme de aliniere optica sunt doar cateva din categoriile de produse din portfoliu.

Nanometrics - este o companie premiata care ofera solutii si echipamente de monitorizare pentru studiul seismicitatii artificiale si naturale. Se bazeaza pe instrumente de precizie, tehnologie de retea si aplicatii software pentru cercetarea seismica si mediul inconjurator.

NOBLEGEN - este lider mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de gaze speciale si solutii criogenice, oferind o solutie durabila si rentabila in comparatie cu buteliile conventionale si livrarile vrac de lichid. Cu 30 de ani de istorie, cunostinte si experienta, Noblegen fabrica produse de inalta calitatea sub marcajul „Made in Britain”.

Nuaire – La inceputul anilor 70 Nuaire a fost prima companie care a construit un cabinet cu securitate biologica, modern, confectionat astfel incat sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte. Pana in prezent, calitatea de neegalat a produselor furnizate a mentinut compania Nuaire in topul celor mai influente companii din lume si nu de putine ori produsele inovative create de ei au ajuns sa fie “deschizatoare de drumuri”, creand astfel noi clase de sisteme.

Oerlikon Metco - imbunatateste suprafetele printr-o gama unica de materiale, tehnologii de suprafata, echipamente de coating si servicii. Tehnologiile de suprafata precum Thermal Spray cresc performanta, eficienta si fiabilitatea pentru numeroase produse din industrie. Oerlikon Metco deserveste industrii precum aviatia, generarea de energie, auto, petrol si gaze, minerit, celuloza, hartie si tiparire, precum si alte industrii si piete cheie.

Optec – Optec este unul din liderii mondiali in manufacturarea de sisteme laser pentru microprealucrari. Sistemele construite sunt de ultima generatie, fie ca este vorba despre aparate destinate cercetarii si dezvoltarii, fie ca discutam despre aparate industriale. Sistemele sunt foarte variate, asigurandu-se astfel o acoperire in totalitate a aplicatiilor din domeniu. Cu lungimi de unda de la 193 nm la 10.6 µm si probe de dimensiuni sub-mm pana la m² toate sistemele Optec sunt construite in Frameries, Belgia, la standarde de calitate extrem de drastice.

OptoSigma - este un important producator global de sisteme optice, asamblaje optice, acoperiri optice, opto-mecanici, scari de control manual si cu miscare si o varietate de produse complementare in domeniul fotonicii. 
Ofera o gama larga de produse de inalta calitate si, de asemenea, produce solutii personalizate pentru a sustine diverse industrii, inclusiv stiinte ale vietii, biomedical, semiconductor, afisaj, cercetare, telecomunicatii, aerospatial si aparare.

Phi Optics – Compania dezvolta noua generatie de sisteme pentru imagistica optica utilizand platforma Quantitative Phase Imaging. Platforma Phi Optics doreste sa augumenteze microscopie optica conventionala in diverse piete verticale. Ajutata de numeroase brevete, Phi Optics se ocupa de aplicatii in stiinte biologice, diagnostica medicala, nanotehnologie si testarea de semiconductori.

Luna Innovations Incorporated (NASDAQ: LUNA) - este un lider in tehnologia optica, angajat sa-si serveasca clientii cu capacitati unice in produse de inalta performanta, bazate pe fibra optica de detectare, masurare, testare si control pentru industria aerospatiala, transport, infrastructura, securitate, controlul proceselor, comunicatiile, fotonica cu siliciu, apararea si industriile auto.

PicoQuant - este o companie inovatoare specializata in dezvoltarea si productia de echipamente si solutii avansate in domeniul opticii cuantica si al spectroscopiei cuantica. PicoQuant ofera instrumente de ultima generatie pentru masuratori de timp in domeniul femtosecundelor si picosecundelor, utilizate in cercetarea stiintifica, industria biotehnologica si alte domenii.

PRC – PRC Laser este in clipa de fata cel mai mare producator din SUA de lasere industriale cu CO2 cu puteri variing intre 1000 si 8000 wati. Fondata in 1985, compania a crescut considerabil ajunga ca in numai doi ani sa isi dubleze cifra de afaceri. Respectul pentru beneficiar este o politica adanc implementata in companie, aceasta oferind suport 24/7 pentru orice probele de ordin tehnic.

ROWIAK – LLS ROWIAK LaserLabSolutions GmbH – Tehnologiile de baza utilizata consta in pulsuri laser ultrascurte pentru prepararea si prelucrarea tesuturilor si materialelor biologice, precum si pentru imagistica tesutului tinta. Plecand de la aceasta tehnologie a fost dezvoltat un laser microtome 3D, care inlocuieste cutitul mecanic conventional cu fasciculul laser. Sistemele dezvoltate permit crearea de sectiuni in celule vii la precizii nanometrice.

Sciencetech Inc. – a proiectat si fabricat instrumente spectroscopice si simulatoare solare in Canada inca din 1985. Gama de produse de servicii si produse s-a extins vertiginos, compania fiind acum specializata in spectrometre in THz, sisteme de testare ansamble fotovoltaice, cat si lider pe piata simulatoarelor solare.

Set – Ca si furnizor de echipamente in domeniul semiconductorilor, dedicat aplicatiilor de inalta precizie de mai bine de 30 de ani, compania SET a dezvoltat peste 30 de tipuri de sisteme din 1981 pana in prezent.

Smith-Root – Smith Root a fost fondata in 1964 in Seattle, Washington. Sisteme furnizate au ca si fundament 15 brevete de inventie, fapt ce le ofera unicitate si originalitate, asigurand orice beneficiar de inaltele standarde tehnologice implementate in aceste produse.

SPS – oferta actualmente o gama vasta de echipamente utilizate in industria semiconductoare, oferind solutii customizate pentru toate etapele de productie. De la materia prima la microcipul final, SPS poate furniza sistemele si know-how tehnologic in vederea optimizarii costurilor si timpilor de productie. 

Standa Ltd. – este un producator lider de echipamente stiintifice de top. Peste 35 de ani de experienta in domeniul fotonicului si echipamente de inalta precizie. Compania are propriul laborator de cercetare laser, departament de proiectare si baza industriala. Standa este producator de mese optice, sisteme de control al vibratiilor, mecanica de precizie, control al miscarii, sisteme de miscare compatibile cu vid si lasere DPSS SLM.

Yokogawa -este un important furnizor de solutii de automatizare industriala si masuratori si teste. Combinand tehnologie superioara cu servicii de inginerie, management de proiect si mentenanta, Yokogawa ofera eficienta operationala, siguranta, calitate si fiabilitate dovedite in teren.

Microvec Pte. Ltd. - ofera sisteme complete Particle Image Velocimetry (PIV), Particle Tracking Velocimetry (PTV), Digital Image Corelation (DIC) si sisteme de Velocimetrie Laser Doppler. Sistemele PIV, PTV si DIC sunt proiectate de R&D propriu Microvec in Beijing MicroVec Ltd., precum si de PIVTEC GmbH din Germania. Sistemele LDV provin de la Measurement Science Enterprise Inc. din Pasadena, California.

Specac - produce accesorii pentru spectrometre, echipamente de pregatire a probelor FTIR si XRF si o gama de polarizatoare (precum si solutii optice la comanda). Aceste produse includ accesorii ATR, accesorii de reflectanta speculara, accesorii de reflectanta difuza, celule de transmisie a lichidului si gaz, precum si polarizatoare cu retea de sarma in infrarosu si teraherti, prese hidraulice de masa, prese de peleti KBr, prese de peleti XRF, kituri de filme subtiri, si matrite de peleti evacuabile.

BOFA - este un lider mondial multi-premiat in domeniul extractiei si filtrarii gazelor de ardere, recunoscut ca fiind numarul unu in industrie. Cu o traditie de peste 30 de ani in furnizarea de solutii de extractie a gazelor de ardere fiabile, de inalta calitate si cu un cost de proprietate redus pe intreaga durata de viata. Sectoarele care solicita produsele si solutiile de inalta specificatie acopera o gama larga, inclusiv laser, electronica, inginerie mecanica, tipar, imprimare 3D, stomatologie, medical si farmaceutic.

ce spun clientii nostri

Ne concentram pe solutii personalizate care se bazeaza pe intelegerea profunda a nevoilor si cerintelor clientilor nostri.

ia legatura cu noi

Va stam la dispozitie cu raspunsuri si solutii – contactati-ne acum! 

Cum ati auzit de noi?

Specac - produce accesorii pentru spectrometre, echipamente de pregatire a probelor FTIR si XRF si o gama de polarizatoare (precum si solutii optice la comanda). Aceste produse includ accesorii ATR, accesorii de reflectanta speculara, accesorii de reflectanta difuza, celule de transmisie a lichidului si gaz, precum si polarizatoare cu retea de sarma in infrarosu si teraherti, prese hidraulice de masa, prese de peleti KBr, prese de peleti XRF, kituri de filme subtiri, si matrite de peleti evacuabile.

Incepe sa scrii pentru a vedea rezultate