PRODUCTIE – FABRICATIE

UN SALT CUANTIC IN PROCESAREA MATERIALELOR

Coherent HyperRapid NXT 266 este primul laser de picosecundă cu ultraviolete profunde de calitate industrială din lume, care oferă o precizie extraordinară de producție de până la 5 µm.

hyperrapid-nxt.jpg

Noul Coherent HyperRapid NXT 266 poate elimina găuri, șanțuri, tăieturi și alte structuri cu dimensiuni de până la 5 µm în sticlă, polimeri, semiconductori și alte materiale. Combinația dintre ieșirea impulsului ultrascurt (USP) în regim de picosecundă, lungimea de undă de 266 nm și puterea medie de 10 W permite acestui laser să proceseze în mod fiabil materialele cu un nivel fără precedent de control al adâncimii și aproape nicio zonă afectată de căldură. În plus, ratele de repetiție de până la 5 kHz și fiabilitatea de neegalat a HyperRapid NXT 266 înseamnă că acceptă producția de mare randament cu timpi de nefuncționare minim.

Organic Film Cutting

Când este utilizat pentru tăierea organică a peliculei, HyperRapid NXT 266 nu produce practic nicio zonă afectată de căldură, depășind rezultatele deja excelente obținute cu HyperRapid NXT 355.

Precizia extraordinară atinsă cu HyperRapid NXT 266 permite o serie de sarcini de microstructurare de precizie care anterior erau imposibile sau se bazau pe alte metode, cum ar fi gravarea chimică, care au costuri nedorite, timp de proces și caracteristici de mediu. Acestea includ procese de fabricare a afișajelor, electronice organice, circuite integrate semiconductoare, ghiduri de undă pentru calcul cuantic, implanturi medicale și componente pentru instrumente bioanalitice.

Coherent a realizat acest produs de referință bazat pe două capabilități unice pentru companie. Prima este capacitatea de a crește și de a acoperi cristale neliniare de o calitate excepțională în interior, pentru a dubla de patru ori frecvența emisiei inițiale de infraroșu a laserului la ultravioletul profund, lungimea de undă de 266 nm. Nicio altă organizație nu poate produce în mod constant cristale neliniare care funcționează la nivelul de putere al HyperRapid NXT 266 cu o durată de viață garantată de 5.000 de ore.

A doua capacitate cheie este experiența vastă de la Coherent în fabricarea laserelor UV adânci. Acest lucru necesită instalații de producție în cameră curată, plus un flux de lucru de producție și metode de asamblare care să mențină curățenia impecabilă necesară până la ambalarea finală cu laser.

Glass Ablation

Micromarcare pe siliciu topită (lățimea liniei: ~ 8 µm, cu toate acestea: 100 caractere/s). Coherent HyperRapid NXT 266 microstructurează materialele cu o precizie de neegalat și zona afectată de căldură (HAZ) minimă.

Pe lângă putere mare, ieșire UV profundă, acest nou laser oferă și toate funcționalitățile disponibile de la alte produse din seria HyperRapid NXT. Aceasta include modularea stabilă a puterii DUV, pulsul la cerere și operarea cu rată de repetiție variabilă.

Aflați mai multe despre HyperRapid NXT 266 contactand un reprezentant Apel Laser!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *