Construim viitorul prin solutii inteligente!

Pasiunea noastra pentru inovatie transforma industria si cercetarea. 

scurta introducere

De la infiintarea sa din 2003 si pana azi, APEL LASER dovedeste ambitie si profesionalism, devenind unul dintre principalii distribuitori de lasere si sisteme laser, echipamente industriale, aparatura stiintifica din Romania si zona de sud-est a Europei. 

2003
APEL LASER isi deschide portile catre viitor, compania se lanseaza cu entuziasm si determinare. Prima noastra colaborare de succes cu Coherent, o alianta valoroasa care continua sa ne consolideze pozitia pe piata si in prezent. Aceasta etapa reprezinta un inceput promitator si o temelie solida.
2007
APEL LASER isi extinde colaborarile prin noi parteneriate strategice (HORIBA si Picarro), consolidandu-si expertiza in domeniul cercetarii stiintifice si tehnologice. Implicarea in primele Proiecte de Cercetare aduce o crestere semnificativa a echipei noastre, reflectand succesul si implicarea.
2015
APEL LASER se muta intr-un nou sediu modern, reprezentand o etapa importanta in dezvoltarea si succesul companiei. Implicarea noastra se face resimtita in fiecare proiect si in fiecare solutie oferita. Noua locatie ofera un mediu inspirational pentru o echipa tanara si talentata, pregatita sa ofere solutii inovatoare pentru clientii nostri.
2020
A reprezentat un punct de cotitura pentru implicarea in industrie. Prin noi parteneriate, am redefinit directiile noastre si am consolidat echipa noastra de service, oferind suport pentru lasere si aparatura stiintifica. Ne-am extins echipa si spatiul de lucru prin inaugurarea unei noi cladiri.
2022
Am obtinut statutul de reprezentanti exclusivi pentru numeroase companii furnizoare de echipamente din domenii variate, pentru regiunea sud-estica a Europei. De asemenea, ne lansam in primul proiect european STOP (Surface Transfer of Pathogens) consolidandu-ne pozitia in cercetare si inovatie.
2023
Dinamism si progres. Ne-am continuat cresterea si inovatia, ceea ce ne-a adus imbunatatiri notabile in cifra de afaceri. Schimbarea logo-ului companiei reflecta angajamentul nostru permanent fata de profesionalism si inovatie, reafirmandu-ne pozitia de lider in domeniul nostru de activitate.

ce ne diferentiaza?

Suntem partenerul de incredere pentru tehnologia laser si aparatura stiintifica, oferind solutii eficiente si inovatoare pentru clientii nostri.

INOVATIE

Gama diversificata de echipamente, tehnologii si produse de ultima generatie pentru diverse industrii si aplicatii.

EXPERIENTA

Echipa experimentata de specialisti si parteneriate strategice cu furnizori de top, oferind solutii inovatoare si eficiente .

SOLUTII PERSONALIZATE

Dezvoltam si implementam solutii customizate, care sa satisfaca in mod optim nevoile unice ale clientilor, lucrand indeaproape.

Misiune

Ne angajam sa dezvoltam si sa oferim solutii personalizate, inovatoare si fiabile, care sa raspunda nevoilor si cerintelor specifice ale fiecarui client. Dumneavoastra veniti cu ideile, noi va ajutam cu instrumentele realizarii lor. Succesul dumneavoastra este succesul nostru!

Viziune

Parteneriate de succes cu specialisti din industrie și cercetare.
Ne dorim sa fim o referinta in industrie si cercetare prin excelenta noastra in furnizarea de produse si servicii de inalta calitate, adaptate nevoilor si cerintelor in continua schimbare ale pietei. 

Valorile nostre

Inovatia: Suntem orientati spre inovatie si cautam mereu noi solutii si tehnologii avansate pentru a raspunde nevoilor si provocarilor. 
Excelenta: Ne straduim sa atingem niveluri ridicate de performanta si sa oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate.

echipa noastra

Cu pasiunea si angajamentul nostru, suntem determinati sa fim cea mai buna echipa in domeniul nostru si sa oferim rezultate de excelenta pentru clientii nostri.

echipa tehnica

Ne asiguram ca efectuam interventii rapide si profesionale, punand accent pe diagnosticarea corecta si remedierea problemelor intr-un timp cat mai scurt.

certificarile noastre

Sales training certificate

The ECKOLD Forming Techniques for sheet metal. 

Sales training certificate

TSI Contamination Control

SCP Training COHERENT

ExactCut / ExactWeld / ExactMark 

Servicetraining Coherent | Rofin

PL F, PL Prime and PL E Air

Training Certificate

CompexPro Level “A + B + C”

SCP Training COHERENT

ExactCut / ExactWeld / ExactMark

Certificare Coherent

Combiline advanced user and vlm software

vlm software and vision v60

Certificare horiba

Certificare horiba

certificare zygo

gold medal inventica 2018

Vino în echipa noastra!

Alatura-te echipei noastre si fii parte dintr-un mediu de lucru energic si motivant. Asteptam cu interes sa aflam cum abilitatile tale pot aduce inovatie si valoare in cadrul companiei noastre.

Contacteaza-ne acum la office@apellaser.ro si ia parte la povestea noastra de succes!

Avem abilitatea de a distribui calitatea