aplicatii si industrii

Indiferent de industria sau domeniul in care activati, avem expertiza si experienta necesara pentru a va oferi solutiile potrivite.
Va putem ajuta sa realizati experimente de precizie, sa investigati proprietatile materialelor si sa dezvoltati noi aplicatii in fizica moderna.

Oferim echipamente si instrumente de spectroscopie de inalta performanta, precum spectrometre, spectrometre de masa, spectrometre Raman, spectrometre de fluorescenta.  

Echipamentele noastre de microscopie confocala ofera performanta si precizie superioare, facilitand cercetarea si analiza in profunzime a structurilor si proceselor din esantioanele. 

Cu ajutorul echipamentelor noastre de citometrie avansate, cercetatorii au posibilitatea de a analiza si clasifica celulele in functie de proprietatile lor fizice si chimice. 

Suntem dedicati colaborarii cu companii si institutii de cercetare din industria farmaceutica pentru a oferi solutii personalizate si avansate care sa sprijine dezvoltarea de medicamente si ingrijirea sanatatii.
Suntem dedicati oferirii de solutii personalizate si inovatoare pentru clientii din industria automotive si o gama larga de aplicatii.
Indiferent daca este vorba despre prelucrarea metalelor, plasticelor, lemnului sau altor materiale, solutiile noastre ofera precizie, eficienta si flexibilitate.
Oferim o selectie extinsa de masini de sudura cu laser pentru sudarea metalelor, plasticului sau sticlei, acoperind toate nevoile de la surse laser pana la scule de productie manuale sau complet automate.
Oferim solutii de taiere cu laser pentru a va ajuta sa realizati procese de taiere precise si eficiente pentru o varietate de materiale, inclusiv metale, plastic si alte materiale ne-metale.
Indiferent daca doriti sa marcati logo-ul companiei, numere de serie, coduri de bare sau alte informatii importante, suntem pregatiti sa va oferim servicii de marcari cu laser de inalta calitate.
In biologie oferim solutii si instrumente avansate pentru diagnosticul molecular, medicina regenerativa, studiul biodiversitatii, detectarea si identificarea bolilor, neurostiinte si biotehnologie.
Industria optica se bazeaza pe tehnologii si echipamente avansate pentru a produce si utiliza produse optice de inalta calitate.
Oferim solutii pentru metrologie, ajutand industriile sa efectueze masuratori precise si sa asigure calitatea produselor si proceselor lor.
Controlul calitatii implica monitorizarea si evaluarea produselor sau proceselor pentru a se asigura ca acestea indeplinesc standardele si specificatiile de calitate prestabilite.
Acest proces implica colectarea si analiza datelor privind parametrii climatici si mediul inconjurator, cum ar fi temperatura, umiditatea, presiunea atmosferica, calitatea aerului, nivelurile de poluare, compozitia chimica a solului si a apei.
Nanotehnologiile reprezinta un domeniu interdisciplinar care se ocupa cu manipularea si controlul materiei la scara nanometrica.
Colaboram strans cu clientii nostri din industria aerospatiala pentru a intelege nevoile lor specifice si a le oferi solutii personalizate si fiabile.
Colaborarea noastra cu ARKU ne permite sa oferim clientilor nostri solutii avansate si performante in domeniul debavurarii.
Oferim solutii in biotehnologie cu impact la dezvoltarea si implementarea unor tehnologii inovatoare.
APEL Laser poate oferi solutii si echipamente legate de cataliza, inclusiv sisteme de monitorizare si instrumente de testare pentru caracterizarea catalizatorilor si a reactiilor catalitice.
Este considerata o tehnologie ecologica, deoarece utilizeaza energia solara regenerabila.
Oferim solutii inovatoare si instrumente avansate pentru a sustine procesele de fabricatie a semiconductoarelor, garantand calitate, precizie si eficienta.
Explorarea profunda si precisa a materialelor prin tehnologie avansata.
Credem ca fluorescenta este o tehnologie esentiala in cercetarea stiintifica si dezvoltarea tehnologica, iar misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri cele mai inovatoare si performante solutii pentru studiul si analiza fluorescentei.
Descopera lumea fascinanta a fotolitografiei, o tehnica inovatoare ce sta la baza productiei de componente microscopice in industria semiconductorilor si multe altele.
Este o tehnica puternica si versatila pentru analiza si caracterizarea materialelor intr-o varietate de industrii si domenii stiintifice.
Suntem un partener de incredere pentru cercetare, dezvoltare si evaluare a performantei celulelor si modulelor fotovoltaice, punand la dispozitie echipamente avansate de testare si simulatoare solare de calitate superioara.
Aceasta tehnica complexa permite determinarea secventei nucleotidelor dintr-o molecula de ADN, dezvaluind ordinea exacta a bazelor azotate (adenina, citozina, guanina si timina) intr-un fragment de ADN.
Incepe sa scrii pentru a vedea rezultate