PRODUCTIE – FABRICATIE

Gama de folii ultrasubțiri fabricată de Goodfellow devine cea mai substanțială de pe piață

Peste 900 de produse, timpi de livrare rapide și nicio comandă minimă. Când vine vorba de folii ultrasubțiri, de ce să mergi în altă parte?

Goodfellow își extinde continuu oferta de materiale avansate pentru a sprijini dezvoltarea științifică de pe tot globul. Cea mai recentă lansare a companiei salută microfoliile cu substrat permanent Mylar® de 0,5 µm în gama de folii preexistentă. Ca urmare a acestei adăugări, Goodfellow se mândrește acum cu cea mai extinsă ofertă de folii ultrasubțiri de pe piață.

Shop All Microfoils 

Ce este o microfolie?

O microfolie (numită și folie ultrasubțire, peliculă subțire metalică sau peliculă metalică subțire) este un strat subțire de metal sau aliaj metalic (>1 µm) care este plasat pe un substrat. Microfoliile pot fi fabricate folosind diferite metode, inclusiv eliminarea fizică a vaporilor și galvanizarea.

Film subțire Mylar® acoperit cu argint cu diametrul de 10 mm și film subțire Mylar® acoperit cu aur cu diametru de 50 mm, ambele produse interne la Goodfellow

Ce diferențiază gama de folii ultrasubțiri Goodfellow de alți furnizori?

 • Selecție de neegalat de peste 150 de produse și 949 de variante
 • Suport permanent Mylar® 0,5 µm / 3,5 µm cu substraturi alternative disponibile
 • Grosimea foliei variabilă între 0,01 µm – 1 µm
 • 4 dimensiuni de disc, cu diametrul de la 10 mm la 50 mm
 • Fabricat intern
 • Prețuri competitive fără comandă minimă
 • Timp de livrare rapid (4-6 săptămâni în medie cu opțiuni expres disponibile)
 • Livrare globală gratuită

Care sunt aplicațiile foliilor subțiri de metal?

Filmele metalice subțiri au o gamă diversă de aplicații în sectoarele științifice.

Ele pot fi utilizate în sisteme electromecanice (MEMS) în cadrul dispozitivelor microscopice utilizate în senzori de înaltă precizie (cum ar fi biosenzorii sau microcipurile). În plus, acestea pot servi ca baterii cu peliculă subțire în dispozitivele medicale, unde sunt necesare surse de energie mai subțiri, mai ușoare și mai dense. În industria cercetării, microfoliile pot acționa ca materiale de referință pentru a determina grosimea metalului și proprietățile micromecanice. De asemenea, au fost folosite recent pentru a investiga dinamica fuziunii nucleare.

Care sunt avantajele foliilor ultrasubțiri cu substrat de 0,5 µm?

Introducerea foliilor ultrasubțiri cu substrat de 0,5 µm satisface cererea în evoluție a pieței pentru folii mai subțiri și mai ușoare. Avantajele cheie includ:

 • Structură mai ușoară
 • Rezistență termică și electrică mai scăzută
 • Scăderea densității curentului pe zonă
 • Flexibilitate mai bună

Cum sunt realizate foliile subțiri de metal de la Goodfellow?

Filmele metalice subțiri ale Goodfellow sunt produse la fața locului, la sediul lor din Marea Britanie din Huntingdon. Producția este supravegheată de liderul echipei de laborator și producție, Rasa Medeikyte, care lucrează cu compania de peste un deceniu.

Rasa și echipa folosesc un proces de pulverizare pentru a produce microfoliuri subțiri de 0,01 µm. Pulverizarea este o formă de eliminare fizică a vaporilor care implică îndepărtarea particulelor dintr-un material țintă prin bombardarea cu particule de mare energie. Particulele sunt apoi depuse pe un substrat permanent pentru a crea o peliculă subțire de metal. Foliile ultrasubțiri de la Goodfellow folosesc un substrat Mylar® de 3,5 µm sau 0,5 µm ca standard, însă personalizarea este disponibilă la cerere.

Echipa internă de producție a Goodfellow este calificată într-o mare varietate de procese, inclusiv pulverizare, galvanizare și modificări ale produsului.

Goodfellow furnizează fiecare material specializat de care veți avea nevoie vreodată, livrat oriunde în lume. Pentru mai multe despre oferta Goodfellow, puteti sa ne contactati la adresa sales@apellaser.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *