Gravare

Indiferent daca doriti sa marcati logo-ul companiei, numere de serie, coduri de bare sau alte informatii importante, suntem pregatiti sa va oferim servicii de marcari cu laser de inalta calitate.

Cu ajutorul tehnologiei laser de inalta precizie, putem realiza marcari permanente si precise pe o gama larga de materiale, cum ar fi metale, plastic, lemn, sticla, piele si multe altele.
Gravarea cu laser permite crearea de modele, texte sau imagini cu o adancime controlata pe suprafetele materialelor. Gratie laserului, putem obtine detalii fine si precisa pe o varietate de materiale, oferindu-va flexibilitate si calitate superioara in procesul de gravare.
Avantajele marcarii si gravarii cu laser includ durabilitatea, rezistenta la uzura si stabilitatea culorilor, oferind astfel un rezultat de lunga durata si estetic placut. De asemenea, laserul permite marcari si gravari extrem de precise si detaliate, fara a afecta suprafata materialului, ceea ce face ca aceasta metoda sa fie ideala pentru aplicatii cu cerinte ridicate de calitate.