Sudura cu laser

Oferim o selectie extinsa de masini de sudura cu laser pentru sudarea metalelor, plasticului sau sticlei, acoperind toate nevoile de la surse laser pana la scule de productie manuale sau complet automate.

Indiferent daca aveti nevoie de sudura punctiforma, sudura in linie sau sudura 3D, masinile noastre de sudura cu laser ofera versatilitate si flexibilitate pentru a satisface o gama larga de aplicatii de sudura. Acestea ofera viteze rapide de procesare, asigurand o productivitate si o capacitate de productie ridicate. In plus, masinile noastre sunt concepute cu interfete prietenoase utilizatorului si comenzi intuitive, facandu-le usor de operat si intretinut.

Avantaje fata de metodele traditionale de sudare:
Precizie si control: Sudarea cu laser permite o concentrare ridicata a energiei intr-un punct mic, permitand obtinerea unei suduri precise si de inalta calitate. Aceasta ofera posibilitatea de a controla si ajusta cu precizie parametrii procesului de sudare, cum ar fi puterea, viteza si focalizarea fasciculului laser.

Zona afectata termic redusa: Deoarece energia este concentrata intr-un punct mic, zona afectata termic (ZAT) este mult mai mica in comparatie cu sudarea conventionala. Acest lucru minimizeaza deformarile materialelor si reduce riscul de crapare sau degradare a proprietatilor materialului in zona din jurul sudurii.
Calitate superioara a sudurii: Sudarea cu laser asigura o calitate superioara a sudurii, cu o rezistenta mecanica si o integritate structurala inalta. Aceasta se datoreaza faptului ca sudura se realizeaza intr-un mediu controlat, fara contaminare externa, si permite obtinerea unei interfete bine definite intre partile sudate.

Productivitate crescuta: Datorita vitezei si preciziei ridicate, sudarea cu laser poate duce la o crestere semnificativa a productivitatii. Procesul este rapid si eficient, permitand sudarea rapida a mai multor componente intr-un interval de timp scurt.

Flexibilitate si versatilitate: Tehnologia de sudare cu laser poate fi utilizata pentru o varietate larga de materiale, inclusiv metale, plastic, ceramice si compozite. De asemenea, poate fi aplicata in diverse aplicatii, de la industrii precum automotive, aeronautica si electronica pana la fabricarea de dispozitive medicale sau componente electronice.