STIINTIFIC

Noul Coherent Labmax Touch Pro pune la indemana masurarea proprietatilor laser

Noul Coherent Labmax Touch Pro pune la indemana masurarea proprietatilor laser.

Abordarea moderna a acestui aparat de masurare de putere ofera o rata de esantionare ridicata, analize de prima clasa si un design industrial ce include unul dintre cele mai mari ecrane tactile din clasa sa.

Noul Coherent LabMax Touch Pro se bazeaza pe istoria indelungata de livrare a unor aparate de masura precise, care pot rezista conditiilor dure ale unei fabrici sau ale unui laborator. Un sistem complet de instrumente pentru masurarea puterii si energiei laser, ce face usor accesibile capacitatile extinse de achizitie si analiza a datelor printr-o interfata intuitiva cu ecran tactil. De exemplu, datele de masurare si analizele – inclusiv afisare in timp real, statistici, tendinte, reglaje, histograma si informatii despre pozitia fasciculului – pot fi accesate cu doar cateva atingeri ale ecranului.

LabMax Touch Pro ofera compatibilitate deplina cu intreaga gama de senzori de putere si energie laser de la Coherent. Aceasta include senzori de tip termopila, piroelectrici si semiconductori, plus senzorii unici PowerMax Pro. In plus, este rapid, cu rate de esantionare de pana la 25 kHz pentru detectorii piroelectrici si pana la 1 MHz cu senzorii PowerMax Pro (permitand astfel caracterizarea formei impulsului pentru laserele de inalta putere). Rezultatul este o singura unealta care ofera masuratori precise si verificabile de la laseri cu putere in nanowati pana la laseri industriali cu putere multi-kW.

In mod specific, cu un senzor potrivit, LabMax Touch Pro poate masura urmatorii parametri de iesire ai laserului:
– Puterea CW
– Puterea medie a laserelor pulsate
– Energia pe impuls
– Forma impulsului
– Frecventa de repetitie
– Pozitia fasciculului

COHERENT INTELEGE MASURAREA LASER (COHERENT Da SENS MASURARII LASER)

LabMax Touch Pro ofera, de asemenea, o suita completa de instrumente integrate pentru analiza datelor atat de la laserele pulsate, cat si de la cele in continuu. Acestea includ:

– Tendinta energiei impulsurilor si a puterii medii pentru laserele cu impulsuri sau puterea pentru laserele CW
– Histograma energiei impulsului
-Statistici pentru energia impulsului (minim, maxim, medie, interval, deviatie standard, dozaj total de energie, stabilitate)
-Analiza impulsului (forma si latime)

Si nu am uitat sa includem si o vedere „traditionala”, analogica, in stil ace de reglare. Este inca cel mai simplu mod de a ajusta output-ul laserului sau alinierea sistemului optic, si este folosit pe scara larga si apreciat de toti, de la tehnicienii de laborator si oamenii de stiinta pana la inginerii de service pe teren.

Si, daca doriti sa transferati datele intr-un alt sistem, aparatele de masura LabMax Touch Pro ofera trei optiuni de interfata – Ethernet, USB si RS-232. Conectandu-le in acest mod, LabMax Touch Pro poate fi controlat de sistemul gazda folosind aplicatia Windows® Coherent Meter Connection (CMC) sau direct prin comenzile sistemului gazda.

LabMax Touch Pro face simpla finalizarea celor mai solicitante aplicatii de masurare in laborator, oferind in acelasi timp dimensiuni reduse, fiabilitate si robustete pentru operatiuni in teren. In plus, ofera optiuni de interfata care fac mai usoara ca niciodata partajarea masuratorilor laser de inalta calitate cu calculatoarele personale si sistemele de control industrial.

Comandati-va Coherent LabMax Touch Pro astazi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *